image/svg+xml
image/svg+xml

Yıldızlı Projeler Yarışması Birinciliği

Bölümümüz öğretim elemanlarından Araştırma Görevlisi Dr. Mehmet Emin Aktan  "Fizyoterabot/w1: Üst Uzuvların Rehabilitasyonuna Yönelik Terapatik Egzersiz Robotu"  projesiyle Yıldızlı Projeler Yarışması akademisyen kategorisinde birinci oldu.

Aktan, gerçekleştirdikleri proje ile ilgili bilgiler vererek “Doç. Dr. Erhan Akdoğan yürütücülüğünde geliştirilen robotik sistem, bilek ve önkol rehabilitasyonunda fizyoterapistler tarafından gerçekleştirilen kuvvet ve eklem hareket açıklığı kazandırmaya yönelik terapatik egzersizleri gerçekleştirebilmektedir. Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nde gerçek hastalar üzerinde denenerek etkinliği ortaya konmuştur. 500’e yakın proje başvurusunun yapıldığı ve üç kategoride 22 projenin finale kaldığı yarışmada, 9 proje ödüle layık görüldü. Bizim projemiz de akademisyen kategorisinde birinci oldu.” dedi.

Rektör Uzun tebrik etti    

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun da yaptığı çalışmadan dolayı Aktan’ı kutlayarak “Üniversitemiz öğretim elemanları yaptıkları çalışmalarla bilime katkı sunmaya devam ediyor. Her bir ülkemizin kalkınma hamlesine birer katkı olarak gördüğümüz bu projelerin aratarak devam etmesini diliyorum.” diye konuştu.

  • IV. Ar-Ge Proje Pazarı Başvuruları Başladı

  • Üniversitemizden Tarihi Bir Hamle

  • Yıldızlı Projeler Yarışması Derecesi

  • Bölümümüz Öğretim Üyesinin Teknofest Başarısı

  • BÖLÜMÜMÜZ TEKNOFEST İSTANBUL'DA

  • Yıldızlı Projeler Yarışması Birinciliği